Bruiloften

Bruiloften

BRUILOFTEN

We zien steeds vaker dat mensen zoeken naar een bruiloft locatie die goedkoop is om te huren en vooral aansluit bij hun wensen. Wij snappen dit volledig omdat we onze ruimtes bij elke bruiloft aanpassen aan een thema en de wensen van de huurder. Een bruiloft is misschien wel de belangrijkste dag uit uw leven dus daar mag best wat extra aandacht aan worden besteed.

Een ruimte op maat

Een ruimte op maat

Een ruimte op maat

Op onze locatie beschikken we naast onze lunchroom over drie verschillende zalen. Onze grote feestzaal is geschikt voor 300 personen en daarmee het beste geschikt voor een bruiloft. Ook als u het wat kleiner wilt houden is onze Polyvalente zaal met een capaciteit van 120 personen ook zeker een goede optie. U kunt bijvoorbeeld ook beide ruimtes gebruiken waarbij u de Polyvalente zaal gebruikt voor de bruiloft en de grote feestzaal voor het trouwfeest.

Een ding staat bij ons altijd voorop en dat is dat de klant altijd koning is. We denken graag met u mee over de aankleding van de zaal en de catering. Over de catering tijdens rouwfeesten hebben we een aparte pagina op de website met meer informatie. Als u dus speciale wensen heeft voor de zaal, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij snappen dat een speciale dag een speciale aankleding verreist en daarom maken wij er absoluut geen probleem van als de ruimte uitbundig aangekleed wordt.

Elke bruiloft is welkom

Elke bruiloft is welkom

Elke bruiloft is welkom

Alle bruiloften zijn welkom bij ons, de ruimtes zijn ook zeker geschikt voor buitenlandse bruiloften zoals Turkse, Marokkaanse en Hindoestaanse. Iedereen is welkom bij ons en we helpen iedereen met vragen of speciale verzoeken. Een goede voorbereiding is natuurlijk belangrijk, daarom kunt u met ons alle details bespreken en wordt niets aan het toeval overgelaten. Alles op de dag van de bruiloft moet natuurlijk zo vlekkeloos mogelijk verlopen.

Vraag een vrijblijvende

Vraag een vrijblijvende

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wanneer u speciale wensen heeft of andere vragen heeft over onze ruimtes en mogelijkheden mag u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons bijvoorbeeld een berichtje sturen via Whatsapp of bellen op +32 478 76 15 42. We bespreken dan samen de wensen en krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. We willen graag dat iedereen een mooie dag beleeft. Onze ruimtes zijn dan ook toegankelijk voor iedereen, ook op het gebied van de prijs.

1
Hallo, Kan ik u helpen?
Powered by